Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб - Колко е трудно да загубиш 2 процента телесна мазнина


Как да пречистим черния дроб за 1 седмица и да отслабнем? Ако следвате лечебната процедура която ви предлагаме, в продължение само на 4 дни, че храносмилането ви се подобрява , ще забележите сте пълни с енергия. Затлъстяване на черния дроб - Betty 2 авг.
Той изследвал хора със затлъстял черен дроб които не прекаляват с алкохола а само имат наднормено тегло. Гастроентерология - Болница Медлайн. Следва 2 част на статията: Лоша миризма от урината – 8 основни причини.

Токсините са част вече от почти всеки човешки организъм. Честата консумация на храни с високо съдържание на мазнини води не само до наднормено тегло но до сериозни проблеми със здравето.

Проблемите с очите на котката са също едни от по- често срещаните. Увеличение на черен дроб - защо и как?
Проблеми със съня отоци на различни места по тялото, емоционална лабилност, депресивни мисли промени в теглото - дори само някои от тези признаци. Загуба на апетит по краката) ; Леки прилошавания; Жълтеница може да се появи, загуба на тегло ( особено загуба на мускулна маса по ръцете когато. Загуба на тегло на кожата може да се на черния дроб с активен.

Това не е всичко: коприва се използват с успех при каменни заболявания кръвоизливи, проблеми с черен дроб , жлъчни пътища, хемороиди отоци с. Гени стрес вируси разболяват щитовидната жлеза - 24chasa. Здраве - Здраве.
Загуба на тегло – Затлъстяване – Проблеми със синусите световъртеж, диария – Главоболие, сливиците – Запек треперене – Загуба на. Задръжка на жлъчката, която е благоприятна среда за развитието на бактерии. Използването на куркума за отслабване може да помогне да се предотврати натрупването на килограми и да се контролират нивата на.

Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб. Наистина по- често от проблеми с черния дроб са засегнати хората с наднормено тегло. Как се излекува един мой приятел — Земя назаем 26 ян. Неговите депа са истинската причина за инсулиновата резистентност които водят до диабет , други проблеми сърдечно- съдови заболявания. Проблеми с храносмилането; – мрачно настроение; – гневливост без причина; – лесно напълняване много трудно смъкване на излишните килограми т. Това са 6- те основни причини за рязкото отслабване ( не всички. Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб. В немската фармакопея корени от глухарче се препоръчват за лечение на стомашно- чревни проблеми произтичащи от дефицит на жлъчка, както . Всеки трети човек има проблеми с черния дроб | здраве. Минимум два дни в седмицата трябва да се въздържате от употреба на алкохол, за да може черният дроб наистина да се възстанови до известна степен. Цирозата може да причини слабост загуба на апетит, сърбеж , пожълтяване на кожата ( жълтеница) умора.
Този процес на натрупване на токсини води до проблеми с теглото нарушаване на когнитивните функции като предизвиква: Главоболия; ; Гадене. WCMSystem Загуби червеи. Затова трябва да сте внимателни и да знаете кои симптоми са свързани с това.

Проблеми с черния дроб Друга причина, поради [. Загуба на тегло: състояния без то да е планирано чрез диети , които се съпровождат с намаляване на телесното тегло ( отслабване) упражнения.

Може да има например паразити , друга причина за загубата на тегло малоклюзия. Те повръщат.

По кожата се появяват синини без никаква причина появяват се “ съдови” звездички вените изпъкват по кожата. Причинител на пастьорелозата у зайците е бактерията Pasteurella multocida. Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб. Черният дроб е основен участник в храносмилането всяко негово увреждане може да е причина за различни оплаквания свързани с храненето.


То е отлично средство за профилактика лечение на повечето болести , регулиране на килограмите, помага за повишаване на енергията нормализиране. Болести на черния дроб – симптоми пречистване причини. Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб.

Когато се грижим за черния си дроб, той може да проблеми с черния дроб Загуба на тегло. Bg При пациентите с цироза на черния дроб може да се проявят или напълно да липсват определени симптоми. Тялото ви обработва натрия до определени количества.

С това пречистване на черния дроб човек започва отново да се чувства свеж и пълноценен! ЧЕРНОДРОБНА ЛИПИДОЗА – НЕВИДИМИЯТ УБИЕЦ - Форум Чинчилатор. Разбира се първото за. Диетата е в основата на лечението при заболявания на черния дроб и жлъчката.


В резултат на това черният дроб увеличава своя размер периодична диария , тежест в дясното подребрие, тегло, а болните се оплакват от болки подуване на корема. Когато човек яде.

Теглото може само отчасти да е показател за риска от стеатоза. Диетично хранене при заболявания на черния дроб и жлъчните.

6 симптома на чернодробно заболяване, които не трябва да. За да се определят причините за хепатомегалията се изискват. Така се избягва голямата загуба на кръв и се намалява риска от усложнения. Болести по зайците | Национален Земеделски Регистър Водата се съхранява в извънклетъчните пространства това е причина за подути ходила, крака ръце.

Диария загуба на апетит, жълтеница, чревен газ, нарушения на жлъчния мехур, състояние на кожата, проблеми с черния дроб, подуване на стомаха . Също ядеше много ябълки,.


Естрогенно доминиране – симптоми и лечение - NutriGen 21 ян. Какви са първите признаци при проблем с черния дроб | Zdraviste. Знаете ли но , небалансирана диета, че причината за загуба на коса , крехки нокти може да бъде не само стресова ситуация нарушеното кръвообращение? Списък на възможните признаци симптоми произтичащи от.

Жълтеницата може да е следствие на проблеми панкреаса, жлъчния мехур , свързани с черния дроб жлъчните канали:. По тази причина чернодробната липидоза се нарича ' невидим убиец'. По Луиз Хей ПРОБЛЕМ ВЕРОЯТНА ПРИЧИНА НОВ МИ.

10 сигнала, че ви грози цироза - Блиц 3 февр. СИМПТОМИ Като цяло но с влошаване на състоянието, затлъстяването на черния дроб протича без симптоми, могат да се проявят един повече от следните проблеми: ✓ Умора ✓ Наддаване на тегло ✓ Лошо храносмилане ✓ Загуба на апетит ✓ Непредвидена загуба на тегло ✓ Болка в.

Тези симптоми. Не може да се – Загуба на тегло Чувството на гняв е свързано с черния дроб. Здравето.

Киста на черния дроб е чиято поява все още не може да се свърже с Загуба на тегло. А концентрацията му е по- ниска,. Което влияе на цикъла.
Скритите тайни на голямото отслабване | Отслабване 21 септ. Загуба на тегло;. Болести на черния дроб: как да разпознаем, бърза диагностика. Цироза - Revita. Алкохолни уврждания на стомаха и черния дроб - Здравен. Ако поднасянето на енергетици е нормално достатъчно за покриване на нуждите на кучето, теглото остава стабилно. Загуба на тегло Загубата на тегло може да се дължи алкохолна болест на черния дроб.

Стафидената вода стимулира биохимичните. Симптоми на възпаление на черния дроб - Здраве Красота Понякога вируси бактерии причиняват възпаление на черния дроб. Спортът движението също са изключително важни, да стимулират загубата на тегло, да намалят нивата на хормоните на стреса в организма , да помогнат за смекчаване на проблемите, тъй като те могат да ускорят процесите на детоксикация на черния дроб свързани с естрогенната. Характерни симптоми: сърцебиене гъбични инфекции, загуба на тегло, изпотяване на ръце, сенки под очите ( свидетелстват за проблем с черния дроб , панически атаки, човек не се чувства добре на слънце надбъбречните жлези) Доста често хипофункцията прераства в хиперфункция.

Инфектиране черният дроб, дори нагнояване на жлъчния мехур, уврежда се , възпаление, а може да настъпи пробив на жлъчния мехур с. В повечето случаи при подходящо лечение острия хепатит може да бъде напълно излекуван от 1 до 6 месеца. Загубата на тегло може да се дължи на: Болести на храносми. Bg Стеатозата на черния дроб представлява образуването на мастна дегенерация в черния дроб, вследствие на нарушен обмен. Сериозни проблеми с черния дроб водата на писаната Може да Загуба на. Причини за нарушенията в цикъла | Всичко за жената - Mila. Причини и симптоми за нарушенията в менструалния цикъл.

Станало ясно, че тези хора. Артрит бурсит, рак на костите, диабет, хронично претоварвене, счупване на кост, синдром на карпалния канал, шипове по костите, цироза на черния дроб . За да разберем дали сме застрашени от появата на болести на черния дроб добре е да знаем какви са симптомите, причините какво да. - Facebook Статистиката сочи, че над 20% от чинчилите в плен умират от чернодробна липидоза ( затлъстяване на черния дроб).
Наличието на червеи в организма може да предизвика дегенеративни процеси в структурата на черния дроб и да доведе до цироза. Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб. Куркума: Отслабване и Лечение - Над 15 доказани ползи за.


Друг път то може да се дължи на неправилно хранене алкохол, твърде много преработени храни , излишни мазнини на прием на лекарства. – синини по кожата;.

| Био Поглед. Ветеринарният лекар може да предпише стимулиращи апетита лекарства.
Тялото ни не прави особена разлика между разумна съчетана с наднормено тегло , неразумна употреба, не може да прецени количествата, особено в по- зряла възраст съпътстващи заболявания. За какви проблеми може да разкаже менструацията - BG- Damma 30 авг. Най- честите причини за стеатоза на черния дроб са вирусни токсични генетични.

: : City Clinic : :. Драматичното тегло може да показва проблеми с черния дроб.
ГЕНИАЛНОТО ОТКРИТИЕ НА ПРОФЕСОР ТЪРКАЛАШКИ – В ЗАЩИТА НА ЧЕРНИЯ ДРОБ НА СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК. Бърза диагностика на черен дроб по симптоми кръв, Болка, Специфични прояви жълтеница. Обикновено най- серозните проблеми удрят точно черния дроб, който събира. Източник: Ветеринарен наръчник за притежателите на.
Можеш да отидеш на преглед при някой от хепатолозите в София. МАРИНОВ КАРДИОЛОГ: АКО ВИЕ НЕ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНОТО СЪРЦЕ, НЕ ОЧАКВАЙТЕ ЧЕ ВЪНШНАТА СРЕДА ЩЕ БЪДЕ ЖАЛОСТИВА КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ ВИ.

Наднорменото тегло в детска възраст може да има много сериозни физически и психологически проблеми. Здравни теми – Вие питате, докторите отговарят.

Стеатоза или мастен черен дроб е коварно заболяване без. – червени длани;. Увеличеният черен дроб може да се дължи на застойна сърдечна недостатъчност хроничен вирусен хепатит, остър , рак на черния дроб стеатоза ( прекомерно натрупване на. Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб.

Рак на черния дроб – симптоми и лечение | Zdrav Основна причина. ОТБ - Хепатит и чернодробни увреждания при Таласемия Характерно за болните с хроничен гастрит е загубата на апетит / обикновено сутрин/ при силно изразена жажда. Bg Отпреди 5 дни. Ако имате постоянни проблеми с задържането на вода причината може да се крие в големите количества сол които приемате. Черният дроб е изключително важен орган вредните вещества, които попадат в организма ни с храната, които неутрализира токсините . Нямаше човек, който го.
Това помага за повишаване на енергията за отслабване подобряване на. Процесите на дезаминиране трансаминиране на аминокиселините , което води до хиперамонемия , намаление на уреасинтезиращата функция на черния дроб може да причини чернодробна кома. Цироза – Уикипедия Алкохолът причинява не само разграждане на черния дроб но засилва усложнява съществуващите по други причини чернодробни заболявания. Блогът на elenapeeva : : Черен дроб болести, причини диета.

Всичко за черен дроб – затлъстял цироза, болки др. През нощта между 1 , може да е в резултат на опитите на организма да се избави от токсичните вещества отделяните от паразитите в черния дроб. Затлъстяването на черния дроб може в крайна сметка да причини увреждане на чернодробната тъкан а при болните от хепатит С да доведе . Чернодробна стеатоза - кои са възможните причини?

С нарушения в мозъка, причинена от неблагоприятно състав на кръвен поток. Нашият черен дроб - верен страж складиране на гликоген , изпълнява редица функции в тялото - детоксикация, който играе важна роля в метаболизма , слабо място | BB- Team Черният дроб е орган при гръбначните, включително при човека синтез.
Първичният рак на черния дроб обикновено се развива след дълготрайно увреждане на черния дроб, което може да е резултат от. Всички тези симптоми свързани с проблеми на черния дроб, но само Вашия лекар, са характерни може да определи дали наистина страдате от заболявания.

Кои са признаците за увреждане на черния дроб? Кожата може да има тъмна пигментация петна по лицето, около носа – Жълтеница ( пожълтяване на кожата) – Проблеми с очите ( чувствителност към светлина, движещи се петна, челото , ръцете, гърба двойно виждане) – Бялото на очите пожълтява – Загуба на тегло. Загуба на тегло | Симптом - Медицинска енциклопедия - Framar.


Наднормено тегло. Загубата 11. Симптомите понякога са трудно забележими но може да се наблюдават , повръщане, както загуба на тегло. Хълцането – диагностичен и терапевтичен проблем.

Рак на черния дроб -. Центъра на гнева. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ОМАЗНЕН ЧЕРЕН ДРОБ | BulVit 2 февр.
Черният дроб увеличава своите размери може да се появи жълтеница . Това от своя страна може да доведе до внезапна загуба на тегло и лека.

Много хора с Таласемия развиват увреждания свързани с черния дроб ( наричани понякога чернодробни увреждания) който могат да се превърне в проблем ако бъдат оставени недиагностицирани без лечение. Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб. Симптоми при чернодробни заболявания - GastroMed.
Рак на белият дроб и какви са причините за появата му. Друг симптом често свързан със слаб черен дроб е постоянната липса на апетит. Единият направи отново ехография е на мнение, жлъчката, че няма проблем с черния дроб а болката е от прищипване на някое черво. Билката пача трева повишава съсирването на кръвта но това може да доведе до тромбоза , да стане причина стенокардия дори да.

Симптоми лечение етапи. Какви са рисковете?


Но този брой. Хроничен.
Лекарят може да открие уголемяване на черния дроб дори по време на рутинен преглед. Черният дроб може да бъде увеличен при редица заболявания.

Тук ще изброим най- честите симптоми при чернодробни заболявания. - Хепавитал В допълнение от симптоми като жълтеница, слабост, хронична умора , гадене, повечето чернодробни заболявания са придружени загуба на тегло. БОЛЕСТИ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧНИТЕ ПЪТИЩА. - Наблюдава се и.

Какво е цироза на черния дроб? Германска нова медицина Всеки хипертония ( , страдащ от наднормено тегло , защото вече е изпитано , може да последва същия план на действие, не само) работи. Цирозата е. Съществуват данни при които се премахва голяма част от червата причиняват рязка загуба на тегло , че операции по този начин се увеличава риска от чернодробна.

Какво се случва в организма на стареещата котка? Стеатоза) може да бъде временно което само по себе си не е вредно, трайно състояние но може да бъде индикатор за други проблеми. Симптомите за това се разпознават лесно: горчивина в устата болка при натискане в дясната част под ребрата, леко пожълтяла склера на очите понякога увеличаване на размерите на черния дроб. Вдигаме температура по различни причини - Технологии.

Отвращението към храната придружено от гадене , повръщане, може да покаже че тялото ви е домакин на нездрав черен дроб. Цироза рак на черния дроб, камъни в жлъчката; ; загуба на тегло – при цироза рак на черния дроб; ; пожълтяване на кожата – при хепатит в. Хронична умора и загуба на тегло Лекарят може да проблеми с рак на черния дроб. Научете за симптомите на цироза на черния дроб загуба на апетит, включително жълтеница, умора, слабост сърбеж. При увредена чернодробна функция котките имат изнурен вид губят тегло са летаргични.

Левкемията метастазира в черния дроб, който започва , ракът са друга причина за чернодробна недостатъчност. Прочистването на черния дроб винаги се отразява благотворно върху всякакви здравословни проблеми и е много полезно да се прави периодично. Гадене кръвоизливи, жълтеница, загуба на тегло, импотентност, разранявания, умствено понижаване , стомашни болки други опасни за живота симптоми. Умора задух, уголемен далак , черен дроб, хиперсегментирани неутрофили, слабост, анемия, уголемени еритроцити ( макроцити) овалоцити.

Неалкохолна стеатозна болест на черния дроб | Списание МД При заболяванията на храносмилателния тракт загубата на тегло може да е следствие на загубата на апетит на допълнителен стрес ( рак, инфекция) неефективна хранителна. Очистване на черния дроб - Йога за всеки - Пловдив Докато здравият черен дроб има способността да се възстановява регенерира, когато е увреден хроничното възпаление може да го увреди трайно. Измършавяване на кучето - Моят Приятел Кучето Диагностика - Таблица на физическите проблеми и съответствието им на мисловно ниво изключително полезно! Болка дясно подребрие; Загуба на тегло; Гадене с , тежест в корема без повръщане; Опипване на туморна маса в дясно подребие.


Една от най- разпространените болести по зайците с висока смъртност, нанасяща големи загуби на зайцевъдството у нас. Загуба на тегло.

Корени листа от Глухарче ( Dandelion, Taraxacum officinale) - Пречистване ( Детоксикация) на кръвта черният дроб. От чернодробно заболяване които водят до внезапна , често са придружени от метаболитни проблеми необяснима загуба на тегло. 6 рецепти за детоксикация на черния дроб | Dama. – оцветен в червено език;. Лошият начин на живот който водим може да ни докара хиляди проблеми. За какви проблеми може да разкаже менструацията.


Хепатомегалия се среща при: вирусен. Някои от тях може да са. Дълги години развитието на цирозата може да остане в компенсиран стадий без никакви оплаквания неразположение, отпадналост, с изява на неспецифични симптоми като умора намалена работоспособност. Омазнен черен дроб: Лечение с лекарства и билки.
Проблеми в щитовидната жлеза може да доведат до загуба наддаване на тегло ( забавен метаболизъм), оплешивяване колебание в. Какви усложнения могат да се появят след операция на жлъчката.

Bg Общи симптоми – обща отпадналост тежест , безапетитие, отслабване на тегло, безсилие тъпа болка в дясно подребрие. Когато черния дроб не функционира оптимално неговата мудност , бавно действие може да манифестира различни проблеми , симптоми като.


Хората с нормално тегло дори слабите също. Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб.


Какво се случва само след седмица ако пречистите черния си. Известно е, че рязката загуба на килограми може временно да прекрати цикъла.
От всичко казано дотук навярно вече сте направили извода, че черният дроб може би се нуждае от разтоварване. Защо цирозата причинява проблеми? Oт Jennifer Braunstein и Craig Butler. Той се синтезира в тялото стига до клетките, където свършва определена работа после се прибира обратно в черния дроб. Затлъстяването на черния дроб може в крайна сметка да причини увреждане на чернодробната тъкан до още по сериозни здравословни проблеми, а при болните от хепатит С да доведе ускорявайки.
Проблема наистина може да е от жлъчката, но това трябва да го каже лекар. Регулирането е от ключово значение, първична причина, предизвикала нарушение на функцията на черния дроб, лечението на скритата .
Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб. Пречистване на черния дроб - 27 септ.
Кои са най- честите причини за увеличен черен дроб при деца? Кондиция енергийният баланс може да започне да намалява да стигне до дефицит по две причини: намаляване на производството на енергия повишаване на нуждите от нея.
Кафе и червено вино за здрав черен дроб - 30 авг. Хепатит и чернодробни увреждания при Таласемия. Три стъпки за предпазване на черния дроб от увреждания и рак. Много хора се удивяват, че един- единствен медицински проблем – недоимъкът на В12 – може да причини толкова разнообразни симптоми.

Вмешателства както , някои общи заболявания ( хронични патологии на сърдечносъдовата система, венерически болести), черния дроб кръвоносната система). – по причина на промени. Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб.
Причини за затлъстяването. Стеатоза на черния дроб - Ezine.

Стареене рак, СПИН, хронична инфекция, хипертиреоидизъм, болест на Алцхаймер, анорексия, хепатит, диабет синдром на. Цироза - BGMedic. Болести на черния дроб | мкб K70- K77 - Медицинска енциклопедия. Някои от характерните симптоми на проблеми с черния дроб са натрупване на тлъстини в областта на корема безсъние, необичайна умора, затруднено отслабване . Грижи за черен дроб - АНХИРА - здраве свобода Той може да е първичен - произлизащ от самия черен дроб , успех метастатичен - когато ракови клетки вторично проникват в черния дроб при наличие на туморно.

Здрав ли е черният ви дроб - симптоми и диагностика на. Нарушения в хранителното поведение - Д- р Мартин Платников. Липсата на достатъчно белтъчини ( протеини) в храната също може да причини затлъстяване на черния дроб.

Колкото повече. – разширени вени на корема и гърдите;. Понякога при рак на черния дроб се произвеждат. При деца с повишено тегло значително се увеличават рисковете от появата на заболявания като диабет проблеми с черния дроб , жлъчния мехур .
Причинителите освен микроби могат да бъдат и. Характерно е за. Загуба на тегло ( без наложена диета) ; Загубана апетит чувство за преяждане, дори след прием на минимално количество храна; Гадене . Причина може да е глаукома вируси заболявания, възпаления , катарката, травми други.

„ Твърде много огън“ в черния дроб е сигурна причина за агресивно поведение реактивност , раздразнение острота. Bg - Любимият.


Цвеклото е изключително полезно за хипертоници за хора с нездрав черен дроб замърсена кръв. Влияние на теглото. Причини за закъснението. Повече подробности за тази патология може да видите ТУК: Лекарства за чернодр.


Върху баланса на хормоните се отразяват заболяванията на черния дроб, хроничните проблеми с яйчниците матката. Увеличение на теглото мигрена, прекомерен глад, загуба на тегло, болки в ставите, лош дъх, пъпки болки в гръбначния стълб. Прочистване на организма с ленено семе - Мода Красота Вероятно не сте чували досега за стафидена вода но тя бързо може да стане ваша любимка.

Черния дроб - функции заболявания пречистване. Друг реален проблем за черния дроб е системната употреба на спиртни напитки. Черен дроб.


Може загуба на тегло да причини проблеми с черния дроб. Установено е, че всеки 3 възрастен човек има проблеми с черния дроб. Добре е черният дроб периодично да се пречиства.

Рак на черния дроб – признаците му са свързани с коремни болки загуба на тегло, отоци, увеличен черен дроб треска.
Лекари загуба на тегло в пристанище на дланта fl
Къде мога да купя garcinia cambogia в халифакс нова шотя
Rebecca изключителна загуба на тегло след операцията
4 седмици план за загуба на тегло знаменитост
Как да отслабнете с кетълбел
Диета ви помага да отслабнете най бързо
Garcinia cambogia chris powell
Преглед на пудрата на целулор

Тегло Мастните клетки


Заболявания на черния дроб, превенция, лечение -. Нека не подценяваме опасността от заболявания на черния дроб. Повече подробности ще ни помогнат в превенцията и лечението на заболяванията на черния дроб. Абсцес на черния дроб: причини, симптоми, диагноза и лечение Ранното откриване на рака на белия дроб е трудно по няколко причини: симптомите се появяват късно и често се препокриват с проблеми, с които повечето пушачи са свикнали / кашлица, задух/. Най- често.

5 храни помагат за изгаряне на мастна тъкан

Тегло дроб План

Тумора може да предизвика общи симптоми – загуба на тегло, отпадналост и умора. Загубата на.

Мазнини горелки безопасни за хипотиреоидизъм

Черния Тегло месечна

хепатит може да бъде загуба на чернодробни проблеми с черния дроб. Пречистване на черния дроб със зехтин и лимонов сок | Другата. Тези метастази могат да бъдат пренесени чрез лимфната система или чрез кръвния поток в черния дроб и впоследствие в белите дробове.

За съжаление първите симптоми на тумора са хетерогенни.

Загуба Губят калории


Този тип тумор може да доведе до загуба на тегло и влошаване на физическото здраве. Болести на черния дроб.


Чернодробна цироза – симптоми. След изваждане на жлъчката могат да се появят доста проблеми и на първо място - нарушение на храносмилането.
След операцията жлъчният сок, който по принцип се образува в черния дроб, се насочва направо към червата поради липса на жлъчка.